Informatie

Uitchecken

Procedure

Iedereen heeft €50 borg betaald met een minimum van €200. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je dit bedrag terugkrijgt. Zodra jullie naar huis willen dient de hoofdboeker zich te melden bij de receptie, waar heerlijke koffie en thee klaarstaat. Er zijn veel meer controleurs ingezet dan vorig jaar en zij zullen zsm de bungalow controleren. Zodra de bungalow gecontroleerd is, krijgt de receptie een signaal en wordt de borg afgehandeld!

Checklist

 • Is alle afwas gedaan, indien van toepassing is de vaatwasser leeg?
 • Staat de keukeninventaris schoon en droog in de keukenkasten?
 • Is de koelkast leeg en schoon?
 • Zijn alle ruimtes leeg en schoon (geveegd). Dit geldt met name voor het sanitair?
 • Zijn de lakens van de bedden afgehaald?
 • Ligt al het linnengoed (lakens) in de witte plastic linnen zakken in de gang?
 • Is de vloer bezemschoon, ofwel is er geen zichtbare vervuiling?
 • Is al het huisvuil verwijderd en naar de afvalcontainers gebracht?
 • Zijn er opvallende materiële schades?

Locatie

De Lommerbergen
Lommerbergen 1, 5953 TT Reuver Nederland


Openingstijden

Inchecken kan op vrijdag 9 maart van 15:00 uur tot 23:00 uur en op zaterdag 10 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Uitchecken kan tot maandag 12 maart 2018 – 09:30 uur.


Waarborg

Voor alle Magnifiekers geldt een bedrag van €50,- p.p. met een minimum bedrag van €200,-. Zonder waarborg krijg je geen toegang tot het park.

De waarborg gaat altijd via de hoofdboeker en/of de persoon die als eerste incheckt. Deze persoon zorgt ervoor dat de volledige waarborg van de gereserveerde bungalow betaald wordt.

Procedure pin

Bij aankomst wordt de borg voor de volledige bungalow gepind door de hoofdboeker. Indien de bungalow in dezelfde staat wordt achtergelaten, wordt het bedrag van €50,- per bed uiterlijk op woensdag 14 maart terug gestort.

Procedure cash

Er bestaat de mogelijkheid om de borg bij aankomst cash te voldoen. Ook hiervoor geldt dat de hoofdboeker verantwoordelijk is voor de hele groep en tijdens het inchecken de volledige waarborg betaalt. Indien de bungalow in dezelfde staat wordt achtergelaten, krijgt de hoofdboeker het bedrag van €50,- per bed tijdens het uitchecken weer terug.


Check-in procedure

Voorbereidingen

Er zijn een aantal zaken die voorafgaand aan Weekend Magnifiek geregeld kunnen worden door de hoofdboeker, waardoor alles veel soepeler zal verlopen tijdens het inchecken bij De Lommerbergen.

1) Als het goed is zijn jullie tickets inmiddels gepersonaliseerd. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan zo snel mogelijk. De hoofdboeker heeft van Paylogic een mail gekregen met een link erin, via deze link kun je alsnog de tickets personaliseren.

2) Print het Weekend Magnifiek reglement, ga akkoord door middel van een handtekening te zetten onderaan de pagina en neem deze geprint mee. 
Download hier (Indien dit niet gebeurd is, zal het check-in proces vele malen langer duren, zorg dus dat je dit doet).

3) Zorg ervoor dat je een creditcard bij je hebt om de borg te betalen. Heb je geen creditcard? Geen paniek, cash is ook goed.

Inchecken

1) Hoofdboeker verzamelt alle persoonlijke toegangsbewijzen van zijn/haar bungalowgenoten inclusief legitimatiebewijzen van al deze mensen. Indien er één of twee mensen later komen, waarvan geen legitimatie aanwezig is, dienen zij zelf op een later moment zich te legitimeren en hun persoonlijk toegangsbewijs te laten scannen. Zij zullen op dat moment hun Weekend Magnifiek polsbandje krijgen.

2) Hoofdboeker meldt zich bij hoofdingang met bungalowticket, persoonlijke toegangsbewijzen (van huisgenoten die op dat moment inchecken), pinpas (of cash) en het Weekend Magnifiek reglement. Indien de hoofdboeker later nakomt, is dat geen probleem, zolang de bovengenoemde formulieren bij het inchecken getoond worden. Laatkomers, dienen hun eigen persoonlijke toegangsbewijs bij zich te hebben incl. legitimatie.

3) Iedereen dient zichzelf te kunnen legitimeren met een officieel legitimatiebewijs.


Paklijst

Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet mee te nemen naar Weekend Magnifiek, hebben we hieronder een paklijst neergezet. Pak deze lijst er tijdens het inpakken even bij en vink alles af, CHECK!

 • Legitimatiebewijs (iedereen)
 • Creditcard/cash voor borg
 • Ondertekend Weekend Magnifiek reglement
 • Parkeerkaart(en)
 • Bungalowticket
 • Handdoeken + badslippers (Let op, je krijgt geen handdoeken pakket in het huisje)
 • Bikini of zwembroek
 • Slingers om jullie huisje mee te versieren
 • Badjas

Boodschappen

Op Weekend Magnifiek is een supermarkt aanwezig.


Alcohol

Per persoon is het toegestaan om 24 blikjes/flesjes bier of 3 liter pak/fles wijn en 1 liter sterke drank mee te nemen. Let op want het totaal mag niet meer zijn dan 7 liter.


Tickets

Uitverkocht/reservelijst

Weekend Magnifiek is volledig uitverkocht! Als jij en jouw vrienden op tijd een bungalow gehuurd hebben, is dit het moment om elkaar een high five te geven!

Alsnog te laat met het reserveren van een bungalow? Schrijf jezelf in voor de Weekend Magnifiek Reservelijst, om alsnog kans te maken om erbij te kunnen zijn! Alles is mogelijk! Het zou namelijk kunnen zijn dat bepaalde reserveringen geannuleerd worden…

Personaliseren

Iedereen dient zich te personaliseren voor Weekend Magnifiek. Je hebt hier via Paylogic een mail over ontvangen.

Wanneer jullie besluiten om na het personaliseren van de tickets toch een andere vriend mee te nemen om te komen feesten, is het mogelijk om hier een naam te wijzigen op een van de tickets. De kosten hiervoor zijn €5,- per veranderde naam.

Heb je vragen over de aankoop van jouw ticket, mail naar customerservice@paylogic.com


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 9 maart 2000 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


WIFI

Wifi binnen de plaza is gratis. Voor de bungalows kan er bij de receptie van De Lommerbergen een toegangscode gekocht worden. €22,50 voor het hele weekend voor maximaal 6 devices tegelijk.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Weekend Magnifiek vindt zowel buiten als binnen plaats. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om jou te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kun je terecht bij de infobalie.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.


Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen in de bungalow, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Pijlers

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

 • Using alcohol or other drugs is never without risk
 • I love my ears
 • Think for yourself, care about others
 • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
 • Don’t push your limits. Be responsible
 • Be prepared for any type of weather
 • Take your time to chill
 • Always have safe sex
 • The First Aid Team is your friend.
 • Don’t drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

Meer info vind je op de website van Celebrate Safe.