Informatie

Locatie

De Lommerbergen
Lommerbergen 1, 5953 TT Reuver Nederland


Openingstijden

Inchecken vanaf vrijdag 9 maart 2017 – 15:00 uur.
Uitchecken tot maandag 12 maart 2017 – 09:30 uur.


Tickets

Uitverkocht/reservelijst

Weekend Magnifiek is volledig uitverkocht! Als jij en jouw vrienden op tijd een bungalow gehuurd hebben, is dit het moment om elkaar een high five te geven!

Alsnog te laat met het reserveren van een bungalow? Schrijf jezelf in voor de Weekend Magnifiek Reservelijst, om alsnog kans te maken om erbij te kunnen zijn! Alles is mogelijk! Het zou namelijk kunnen zijn dat bepaalde reserveringen geannuleerd worden…

Ticketprocedure

Het reserveren en betalen van een bungalowticket en toegangsbewijs voor Weekend Magnifiek gebeurt in verschillende stappen:

► 1: Bekijk de plattegrond en beslis welke bungalow(s) het beste bij jouw vriendengroep past (bevoorrechte voorverkoop max. 1 bungalow/reguliere voorverkoop max. 4 bungalows).
► 2: Klik op de juiste zone en klik de gewenste bungalow(s) aan.
► 3: Je koopt hiermee een vakantiehuisje en betaalt €172,50 pp + €5 fee pp (in 1 keer).
► 4: Vanaf 9 december ontvang je via Paylogic een mail waarin de hoofdboeker al zijn/haar bungalowgenoten vóór 9 februari dient te personaliseren.
► 6: Één week voor Weekend Magnifiek worden de persoonlijke toegangsbewijzen door Paylogic verstuurd.
► 7: Printen en meenemen naar Weekend Magnifiek: 1 bungalowticket + X aantal persoonlijke toegangsbewijzen + Weekend Magnifiek reglement (ondertekend).
► 8: Bij aankomst wordt voor de volledige bungalow (€50,- per bed) één pre-autorisatie op de creditcard van de hoofdboeker gemaakt. Indien niemand binnen de groep een creditcard heeft, kan dit cash.

Wanneer jullie besluiten om na het personaliseren van de tickets toch een andere vriend mee te nemen om te komen feesten, is het mogelijk om hier een naam te wijzigen op een van de tickets. De kosten hiervoor zijn €5,- per veranderde naam.

Heb je vragen over de aankoop van jouw ticket, mail naar customerservice@paylogic.com


Bungalows

De Lommerbergen heeft verschillende soorten bungalows voor 2, 4, 5, 6 en 8 personen. De bungalows worden aangeduid middels prachtige kleurtjes. De bungalows voor 2 + 4 personen zijn er in verschillende types. Kijk nu alvast welke bungalow het beste bij jouw vriendengroep past. Op de plattegrond is duidelijk zichtbaar dat veel bungalows geschakeld zijn, waardoor het super makkelijk is om meerdere bungalows naast elkaar te reserveren en ‘samen te delen’. Je weet wel een ontbijthuisje, een slaaphuisje en een feesthuisje;).

2-persoonsbungalows | roze + oranje bungalows
4-persoonsbungalows | gele + blauwe + groene + grijze bungalows
5-persoonsbungalows | rode bungalows
6-persoonsbungalows | bruine bungalows
8-persoonsbungalows | paarse bungalows


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 9 maart 2000 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


WIFI

Wifi binnen de plaza is gratis. Voor de bungalows kan er bij de receptie van De Lommerbergen een toegangscode gekocht worden. €22,50 voor het hele weekend voor maximaal 6 devices tegelijk.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Weekend Magnifiek vindt zowel buiten als binnen plaats. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om jou te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kun je terecht bij de infobalie.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.