Vervoer

Navigatieadres

De Lommerbergen
Lommerbergen 1, 5953 TT Reuver Nederland


Auto

Zodra je in de buurt van De Lommerbergen bent, staan er overal bordjes om jullie in de goede richting te wijzen. Parkeren is gratis. Het park is autovrij, het is dus niet toegestaan om met de auto naar de bungalow te rijden om daar de bagage te laden en/of te lossen. Het park is vele malen compacter dan Sunparks De Kempense Meren, dus echt ver hoeft niemand te lopen. Toch is het aan te raden een karretje/steekwagen te hosselen (let wel op dat hij door de poortjes past).

Parkeerkaart

Wanneer je tickets voor Weekend Magnifiek koopt krijg je hier automatisch een gratis parkeerkaart bij. Het is dus niet nodig om deze nog op het park aan te schaffen (meer tijd om te feesten dus!).

2-persoonsbungalows ontvangen 1 parkeerkaart
4-persoonsbungalows ontvangen 1 parkeerkaart
5-persoonsbungalows ontvangen 1 parkeerkaart
6-persoonsbungalows ontvangen 2 parkeerkaarten
8-persoonsbungalows ontvangen 2 parkeerkaarten

Hebben jullie extreeeeem veel bagage bij je of kunnen jullie niet tegelijk vertrekken, dan is het mogelijk om vooraf in de ticketshop voor €10,- een extra parkeerkaart aan te schaffen. Op het terrein kost een extra parkeerkaart €15,-.


Fiets

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. Wel willen wij je veel succes wensen met het op locatie krijgen van jouw weekendtas als je met de fiets besluit te komen.


Halen en brengen

Er is geen speciale halen en brengen zone, dus die super aardige vriend/vriendin/vader/moeder/of gewoon iemand liefs mag jullie afzetten op de parkeerplaats van De Lommerbergen.


Openbaar vervoer

Kom je op eigen houtje met het openbaar vervoer, dan is dat mogelijk! Vanaf station Venlo of Roermond kun je overstappen op de stoptrein naar station Reuver en vanaf station Reuver kun je met de bus (lijn 66 richting Roermond of lijn 55 richting Beesel) naar De Lommerbergen. Mind your step!