Informatie

Locatie

De Lommerbergen
Lommerbergen 1, 5953 TT Reuver Nederland


Openingstijden

Het weekend van 22, 23, 24 maart 2019 is het zover: Weekend Magnifiek!

► Inchecken kan op vrijdag 22 maart van 15:00 uur tot 23:00 uur en op zaterdag 23 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur.
► Uitchecken kan tot maandag 25 maart 2018 – 09:30 uur.


Tickets

Start voorverkoop

De voorverkoop voor Weekend Magnifiek start zaterdag 27 oktober 2018.

► Bevoorrechte voorverkoop start om 10:00 uur (sta je in ons mailbestand heb je een code en verkooplink ontvangen)
► Openbare voorverkoop start om 12:00 uur

Ongeacht de grootte van de bungalow, Weekend Magnifiek kost €182,50 + €5,- fee per persoon en het is mogelijk om 2 bunglows per persoon te reserveren. Dit jaar vindt de betaling niet in twee periodes plaats maar in één keer. So start saving up;) Check hier de totale kosten per bungalow.

Heb je vragen over de aankoop van jouw ticket, mail naar customerservice@paylogic.com

Bungalows

De Lommerbergen heeft verschillende soorten bungalows voor 2, 4, 5, 6 en 8 personen. De bungalows worden aangeduid middels prachtige kleurtjes. De bungalows voor 2 + 4 personen zijn er in verschillende types. Kijk nu alvast welke bungalow het beste bij jouw vriendengroep past. Op de plattegrond is duidelijk zichtbaar dat veel bungalows geschakeld zijn, waardoor het super makkelijk is om meerdere bungalows naast elkaar te reserveren en ‘samen te delen’. Je weet wel een ontbijthuisje, een slaaphuisje en een feesthuisje;).

2-persoonsbungalows | roze + oranje bungalows
4-persoonsbungalows | gele + blauwe + groene + grijze bungalows
5-persoonsbungalows | rode bungalows
6-persoonsbungalows | bruine bungalows
8-persoonsbungalows | paarse bungalows

De bevoorrechte voorverkoop is gestart (code in mail) en de openbare voorverkoop start om 12:00 uur. Nieuw dit jaar is dat het volledige bedrag weer in 1x betaald wordt. Start saving dus;) Bekijk nu alvast de plattegrond en beslis welke bungalow het beste bij jouw vriendengroep past.

Personaliseren

Iedereen dient zich te personaliseren voor Weekend Magnifiek. De hoofdboeker ontvangt op 19 december een mail van Paylogic en vanaf DAT moment dient de hoofdboeker zijn/haar huisgenoten te personaliseren. De deadline waarop alle huisgenoten gepersonaliseerd moeten zijn is 30 januari.

Wanneer jullie besluiten om na het personaliseren van de tickets toch een andere vriend mee te nemen om te komen feesten, is het mogelijk om later  een naam te wijzigen op een van de tickets. De kosten hiervoor zijn €5,- per veranderde naam.


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 22 maart 2001 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


Waarborg

Voor alle Magnifiekers geldt een bedrag van €50,- p.p. met een minimum bedrag van €200,-. Zonder waarborg krijg je geen toegang tot het park.

De waarborg gaat altijd via de hoofdboeker en/of de persoon die als eerste incheckt. Deze persoon zorgt ervoor dat de volledige waarborg van de gereserveerde bungalow betaald wordt.

Procedure pin

Bij aankomst wordt de borg voor de volledige bungalow gepind door de hoofdboeker. Indien de bungalow in dezelfde staat wordt achtergelaten, wordt het bedrag van €50,- per bed teruggestort.

Procedure cash

Er bestaat de mogelijkheid om de borg bij aankomst cash te voldoen. Ook hiervoor geldt dat de hoofdboeker verantwoordelijk is voor de hele groep en tijdens het inchecken de volledige waarborg betaalt. Indien de bungalow in dezelfde staat wordt achtergelaten, krijgt de hoofdboeker het bedrag van €50,- per bed tijdens het uitchecken weer terug.


Paklijst

Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet mee te nemen naar Weekend Magnifiek, hebben we hieronder een paklijst neergezet. Pak deze lijst er tijdens het inpakken even bij en vink alles af, CHECK!

 • Legitimatiebewijs (iedereen)
 • Creditcard/cash voor borg
 • Ondertekend Weekend Magnifiek reglement
 • Parkeerkaart(en)
 • Bungalowticket
 • Handdoeken + badslippers (Let op, je krijgt geen handdoeken pakket in het huisje)
 • Bikini of zwembroek
 • Slingers om jullie huisje mee te versieren
 • Badjas

Boodschappen

Op Weekend Magnifiek is een supermarkt aanwezig.


Alcohol

Per persoon is het toegestaan om 24 blikjes/flesjes bier of 3 liter pak/fles wijn en 1 liter sterke drank mee te nemen. Let op want het totaal mag niet meer zijn dan 7 liter.


WIFI

Wifi binnen de plaza is gratis. Voor de bungalows kan er bij de receptie van De Lommerbergen een toegangscode gekocht worden. €22,50 voor het hele weekend voor maximaal 6 devices tegelijk.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Weekend Magnifiek vindt zowel buiten als binnen plaats. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om jou te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kun je terecht bij de infobalie.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.


Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen in de bungalow, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Pijlers

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

 • Using alcohol or other drugs is never without risk
 • I love my ears
 • Think for yourself, care about others
 • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
 • Don’t push your limits. Be responsible
 • Be prepared for any type of weather
 • Take your time to chill
 • Always have safe sex
 • The First Aid Team is your friend.
 • Don’t drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

Meer info vind je op de website van Celebrate Safe.